Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

ΓΚΑΛΕΤΙ : ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ «7» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
Την ελπίδα του να γυρίσει στον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί ξανά με το Νο 7 στην πλάτη εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Αργεντίνος πέρασε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές το προηγούμενο διάστημα, όταν και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, όπου δότης ήταν ο πατέρας του, Ρούμπε Οράσιο.

Ενάμιση μήνα μετά την περιπέτειά του, κάνει ξανά προπονήσεις με την αγαπημένη του Εστουδιάντες, ενώ εκφράζει και ένα μεγάλο του όνειρο...

«Ελπίζω πως κάποια μέρα θα γυρίσω και θα παίξω με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το νούμερο 7 στην πλάτη», δήλωσε ο Γκαλέτι στη «Real», αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πλέον νιώθει πιο πλούσιος.

«Όλο αυτό που πέρασα με έκανε να καταλάβω ότι η υγεία είναι το πιο πολύτιμο αγαθό. Τώρα αισθάνομαι πραγματικά πλούσιος», υποστήριξε ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλη αγάπη για όλο τον κόσμο στην Ελλάδα. Η μικρότερη κόρη μου είναι Ελληνίδα, αφού γεννήθηκε εκεί. Στην Ελλάδα έζησα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου».

Συνεχίζοντας ο Αργεντινός ανέφερε πως: «Ειλικρινά δε πίστεψα ούτε μια στιγμή ότι δεν θα τα κατάφερνα. Πάντα μέσα μου έλεγα ότι θα γυρίσω στα γήπεδα και θα παίξω ποδόσφαιρο. Ήμουν πάντα αισιόδοξος. Έτσι είμαι στη ζωή. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στο τέλος αυτής της δύσκολης διαδρομής και κοντά στο να παίξω ξανά ποδόσφαιρο».

Μάλιστα όπως του λένε οι γιατροί: «Εφόσον όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά και μετά τις πρώτες προπονήσεις που ήδη κάνω, θα μπορέσω κάποια στιγμή να παίξω ξανά. Ίσως τον Ιανουάριο να είμαι σε θέση να το κάνω, θα δούμε».
tipestorare
Share on :

παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 
idea